Trening og tanker

Hei dere!

Endelig er kroppen i toppform igjen, og føler meg ikke lenger “skrøpelig” etter forkjølelsen haha. Så i dag begynner treningsøkten for uka, og det var utrolig deilig å løpe på mølla igjen etter 1 uke fri. Jeg hører det er mange som ikke nyter å løpe, men jeg digger det. Det er ikke noe bedre treningsøkt enn god musikk og løpe, syntes jeg. Og faktisk, i det siste har jeg sett på serie samtidig som jeg løper haha. Man glemmer nesten at man trener ikke sant. Så, i stedet for å sitte på sofaen å se serie, hvorfor ikke løpe å se serie? da slår man 2 fluer i en smekk. 
 

Det er så sykt deilig å bare ha et treningsrom hjemme, så slipper jeg å dra ut døra til treningssenteret, og det er ikke så lett når jeg ikke har lappen, så det blir veldig tungvindt. Nå er det bare å våkne, skifte klær å gå inn på rommet og shake some ass. Dritbra! (Og ja, det er litt messy), men vi skal snart male, rydde å fikse rommet finere. Rosa vegger er ikke helt min smak haha!

 

Det er alltid godt med en kopp kakao iblandt. Jeg har ikke drukket det på leeenge. Og siden jeg ikke er på noe diett, så tar jeg det med god samvittighet haha. Og det er jo “lillelørdag”, så det er lov å kose seg. 

 Jeg elsker disse koppene, siden vi fikk det fra min svigermor. Og det er et nydelig design på dem. Kjæresten min er fra Romania, og jeg gleder meg til å møte familien hans! Vi har vært sammen i snart 3 år, og jeg syntes det er skammelig å ikke har møtt foreldrene hans enda.. I fjor bestilte vi billetter til Romania, men da kom corona i veien, og måtte avbestille. Det var skikkelig kjipt. Og jeg som hadde gledet meg sykt. Men vi snakker med familien hans på FaceTime, og det er koselig når man ikke kan reise noen plass. Det er liksom det eneste alternativet vi har akkurat nå, så vi må gjøre det beste utav situasjonen. 

Jeg bare gleder meg til alt kommer tilbake til det normale, og ikke minst slik at typen kan tilbringe tid med sine foreldre igjen. Jeg kjenner jeg er litt nervøs også, siden jeg ikke kan språket, og de kan ikke engelsk. Såå typen får være tolken min haha! Jeg gleder meg til å se plassen han vokste opp, og møte familie og venner. 

Og det er veldig rart å tenke på at jeg har snakket engelsk i snart 3 år, hver dag haha! Jeg føler meg litt som The Julekalender noen ganger. Liksom, what dæven do we do? Men han har begynt å ta Norsk kurs, for å lære seg Norsk. Og det er veldig bra! Han har allerede lært seg masse. 

 

Ha en fin dag folkens!

Grilldag!

Hei folkens!

Det er så sykt deilig å få den vårstemningen altså! Vi gikk oss en tur med sol skinnende i ansiktet, og kjenne at det varmer litt mere nå, er bare så sykt deilig. Det er enda en del snø, men håper af at den smelter fort haha. 

 Og det var veldig koselig å grille sammen med typen og min mamma. Vi grillet på verandaen hjemme. Typen min hadde faktisk aldri smakt grillet mashmalows før, wow. Jeg har vokst opp med det, og syntes det er en deilig kaloribombe haha! Det er godt for sjela, er mitt forsvar. Han elsket det også! Og våres to babies Tinka og Kiara var ute sammen med oss. 

Jeg bare digger ostepølse med spicy krydder. Jeg liker når det brenner litt haha. Det elsker jeg faktisk på alt av mat generelt. 

Og btw, jeg aner ikke hvordan jeg snur bildene haha! Er det noen som veit hvorfor noen blir snudd opp/ned? 

Likevel, det har vært en fantastisk dag. Og gleder meg til flere dagen som dette når det blir varmere, og ikke minst for å dra på telttur! Jeg elsker friluftslivet, og det er ikke noe mer koselig enn telttur. Vi kjøpte oss et nytt telt i fjor, men fikk ikke testet det da, så får ta oss en tester nå til sommeren! -Gledes! 

 

Ha en fin dag dere!

Tantebarn tid!

Hei folkens!

I dag har dagen startet veldig koselig med min kjæreste. Vi sov litt lengre enn vanlig siden han jobber natt. Og det var så koselig å våkne opp til at solen skinner inn vinduet. Vi stod opp og lagde te, kaffe og en god frokost. Jeg lagde mine vanlige bananpannekaker as alwayyys haha. Det er så sykt godt, og ikke minst sunt! Litt senere på dagen dro han med min svigerbror på havet for å fiske. Og siden jeg er frisk fra influensa nå, så dro jeg til min søster og tantebarnet mitt! Han er bare så utrulig søt. En hjerteknuser for sure. Der snakket vi bare, tok det med ro å ofc herjet litt med tantebarnet mitt haha. Han har seriøst den beste latteren. 
 

Og ikke minst jeg tror han blir en veldig god storebror, som er allerede neste månede! Vi alle gleder oss sykt mye til lillegutt kommer til verden.

Nå sitter jeg å slapper av og skriver på bloggen, og nyter kebab haha. Siden kjæresten min er på jobb i natt, så skal jeg bare ta det med ro og se film. Ha litt “me-time”. 

Ha en fin kveld dere!

1 mnd med blogging!

Hei folkens!

Allerede så har jeg blogget litt over 1 månede, og hva føler jeg om det? Hva har jeg ønsket å oppnå? Har jeg i overhode oppnådd noe? haha, det er spørsmålene jeg sitter igjen med. Jeg tror ikke dette er den beste tiden for å starte en blogg, fordi det er jo ikke så mye man kan gjøre akkurat nå, ikke sant. Og når det er denne situasjonen med corona, så ødelegger det en stooor del av min hverdag. Som jeg har nevnt i tidligere innlegg, så har jeg vært vandt til å reise flere ganger i løpet av 1 år, og nå er det liksom ingenting. Jeg ønsker å lage en reiseblogg/vlog etterhvert når verden åpner som normalt igjen. Men spørsmålet er “Katti faen skjer det?”, på godt nord-norsk haha. Og nå er hverdagene mine nesten det samme hver dag, og man kan liksom ikke blogge om det samme hver dag tenker jeg haha. Det er jo kjedelig, og ikke minst jeg mister motivasjon. Jeg tenker planen fremover blir å dele mine forrige reiser med dere, litt TB, og forskjellige tanker jeg har i hverdagene. 

Hva gjør jeg akkurat nå? – Nå har jeg influensa og er potte tett med sår nese haha. Og dette er meg uten sminke, med uren hud. Som dere sikker veit fra tidligere innlegg, så prøvde jeg Fenty Skin set, med cleanser, fat water og fuktighetskrem. Det har jeg prøvd i 1 månede nå og faktisk blitt verre i huden.. Så det er ikke noe jeg anbefaler hvis dere har uren og fet hud. Jeg tror i hvertfall fat water gjør det verre. Men cleanseren liker jeg ganske mye! Den lukter godt og vasker all sminken vekk. – Før hadde jeg produkter fra goodiebox, som er tilpasset min hud, og hjalp huden min ekstremt mye! Men jeg satte det på pause siden jeg prøvde Fenty Skin, men nå har jeg aktivert det igjen. Så i cant wait til å få bedre hud igjen haha! 

Her kan du få 50% på din første boks via denne linken! Der registrer du din hud situasjon, og de velger ut gode produkter som er tilpasset din hud. Og voiilaaa! Man får også gode produkter for håret. 

https://www.goodiebox.io/carolineantonsen

 

Mine planer om håret? – Haha tjaa, akkurat nå har jeg utfordret meg selv til å ikke røre hårfarge lengst mulig. Jeg er sykt nyskjerrig på min naturlige hårfarge haha! Så jeg skal prøve å gro det ut. Jeg var faktisk 13 år da jeg farget det første gangen, halais, hvor dum kan man bli? Da jeg var liten hadde jeg helt blondt hår, og etterhvert ble det mer gylden blondt. Men nå veit jeg ikke. Kanskje det er mer mørk blond eller lysebrun. Vi får se haha! Jeg tror (og håper) det blir mer brunt. Siden min bror hadde akkurat samme farge som meg da vi var små, og nå er han ganske mørk i håret, så da tror jeg det er slikt med meg også. Heldigvis har jeg funnet hårspray med farge, slik at ikke etterveksten blir så ille! Den er helt genial. 

 

Dette var mine tanker i dag, og håper dere har en fin dag! 

 

Silkemykt hår!

Hei dere!

Åhh som jeg elsker når håret mitt er silkemykt! Og har funnet de perfekte produktene som hjelper sinnsykt bra. Jeg har ofte opplevd å ha slitt og tørt hår, å siden jeg har farget det ofte sliter det veldig på både hodebunn og hår. Og siden balsam ikke er nok for meg, så har disse produktene rett å slett reddet håret mitt for suure!

 Disse bruker jeg etter hver gang jeg har dusjet håret mitt. Først tar jeg olja fra Nuxe og masserer det inn i håret og litt i hodebunnen. Jeg bruker å tørke håret litt først med et håndkle slik at det ikke er så altfor vått. Deretter sprayer jeg inn Rescue-me- leave in conditioner. Og så en liten mengde av biosilk i tuppene av håret. Disse produktene anbefaler jeg dere virkelig! 
 

ha en fin dag folkens!

Dagen i går

Hei folkens!

Dagen etter kvinnedagen var ikke helt som forventet. Gårdagen var så utrolig bra og gikk over til dritt, rett å slett. Jeg hadde 2 GTK anfall i natt, så jeg føler meg så sliten og tung i kroppen. Trenger ikke å trene noe cardio i dag for å si det sånn haha. Det ble en slitsom start på dagen, men jeg og typen gjorde det beste utav det og gikk på en rolig tur til vakre moloen i både Svolvær og Kabelvåg. Sola har blitt varmere og det er så deilig å kjenne det! Criiist jeg gleder meg noe sykt til sommer altså! Etter turene har det vært avslapping på oss, og begynt å se serien Frontrier, so far so good. Å se den anbefaler jeg virkelig. 
 

Ha en fin dag dere!

Hjerneopeasjon

Hei dere!

I dag tenker jeg å dele den største og tøffeste hjerneoperasjonen jeg har hatt. Det var en operasjon som jeg tok på Rikshospitalet. Dette var den store operasjon der de åpnet hodeskallen min, for å skjære ut en del fra hjernen, der de mente epilepsiafallene mine startet. Og under denne operasjonen vekket de meg, for å være på den trygge siden. Der de fikk meg til å gjennomføre en del tester for å se at de ikke rørte noe som skadet meg. Jeg var våken i 1 time og 30 minutter. Og jeg husker enda følelsen jeg hadde da jeg lå der. Lyden av borring og instrumenter som klirret.

 Og ikke minst at hodet mitt som var helt stuck. Selvfølgelig var det viktig at det var stabilt og at hodet ikke kunne bevege seg da de skjærte. Men heldigvis så var det flinke kirurger som klarte å roe meg ned, og som fikk meg til å føle meg tryggere. Noen timer senere våknet jeg opp, og det første jeg gjorde var å røre på hendene og føttene, for å se at jeg enda hadde motorikken i orden. Og det var det heldigvis. Så langt virket det positivt, og jeg hadde håpet opp om å bli bedre, virkelig. 

Når jeg følte meg i bedre form etter noen dager, ble jeg sendt til SSE(Spesial Senter for Epilepsi), der jeg har vært maange ganger siden jeg var 5 år. Dette er et sykehus for oss med epilepsi. Jeg har møtt så mange utrolige folk fra denne plassen, og fått venner for livet. Det føles godt å møte noen som forstår hva jeg gjennomgår, fordi de gjør det selv. Der er det no judging for sure! Og det er jeg veldig glad for. 

Men 7 dager etter hjerneoperasjonen, fikk jeg et epilepsianfall. Jeg ble knust. Det var samme GTK anfall som vanlig, og i tillegg begynte jeg å vandre, som jeg aldri hadde gjort før. Det var nytt etter hjerneoperasjonen.. Konklusjonen dagen etterpå, var det at hjernen min var i kaos. At det var vanlig å få anfall siden hjernen jobber ekstra, fordi det var en del som manglet, ikke sant. Og at det tok tid å bli vandt til. Det ga mening, og derfor fikk jeg håpet tilbake. 

Jeg kom hjem etter et par uker, og måtte ta ting med ro i 6 måneder. Ofte sier folk at dette var den vanskeligste delen etter en hjerneoperasjon. Ikke kunne jeg løfte tungt, trene, svømme, gå på fjellturer, drikke alkohol, jeg måtte rett å slett bare slappe av. Faktisk så var min første dusj etter operasjonen helt forferdelig. Jeg hadde gledet meg til å ta en skikkelig god dusj, isteden for bare en kattevask liksom. Men det ble ikke som jeg var vandt til. Dere veit når dere hører det regner på hetta når dere er ute? Det var slikt, bare mye tyngre på en måte. Det var jeg ikke forberedt på og fikk helt panikk. Jeg har titan implanter og skruer inni hjernen min. Så nå kan jeg spøke med å ha en skrue løs haha. 

Det var seriøst kjedelig å ikke kunne gjøre en dritt, men likevel viktig. Jeg hadde 36 stifter i hodet mitt, og jeg må si at det ikke var noe særlig behagelig. Men heldigvis, så har jeg et høyt smerteterskel. Etter tidligere operasjoner har kroppen min blitt vandt til å håndtere smerte. Også har jeg tross alt 5 store tatoveringer haha. Og tidligere hadde jeg piercinger liksom. 

Etterhvert tok min mor stiftene ut, siden hun er sykepleier og veit nøyaktig hva hun skal gjøre. Og da etter 72 dager uten epilepsianfall, begynte både jeg og min familie å få håpet at jeg var blitt bedre. Men så kom det et epilepsianfall, og flere og flere. Da hadde elektrisiteten i hjernen funnet en ny vei i hjernen for å kunne skape anfall, dessverre. Og her er vi da, en mislykket hjerneoperasjon. Og som gjorde det verre. Grunnen til at jeg tok denne operasjonen var fordi legene og kirurgene var så sikre på at jeg kom til å bli bedre.. Siden de var så positive stolte jeg på dem. Så det var en skikkelig nedtur for meg og familien min. De hadde lovet meg noe som ikke var i deres hender. Jeg forstår at leger også kan ta feil, men det knuste min tillit og håpet var da helt borte. Nå fokuser jeg mer på medisinsk behandling for å prøve å bli bedre. 

Jeg har også noen venner som har hatt operasjoner som var mislykket, og det skremmer meg siden det viser bare at det ikke er stor sjanse for å bli bedre med kirurgi. Og derfor velger jeg å prøve lykken med medikamenter. Fordi jeg ønsker ikke å utsette meg selv for dette igjen. Det er i hvertfall det siste jeg vil gjøre. 

Og som advarsel for sensitive personer, kanskje det er best å ikke se bildet. Men hvis ikke, så er her et bilde etter operasjonen som viser området de har åpnet. Og heldigvis barberte de ikke hodet mitt igjen haha, bare rundt der de skjærte. 

ha en fin dag dere!

Rabattkode fra Miinto!

Hei folkens! 
 

Snart er det kvinnedagen, og hvis du bestiller innen den 8 mars, over 499 kr så får du 15% på alt! Bruk koden: GIRLPOWER

Jeg har bestilt en del fra Miinto, og er veldig fornøyd med deres levering og kundebehandling! Og ikke minst, de har utroolig mye fint! 

Link her:

https://www.miinto.no/?gclid=Cj0KCQiA7YyCBhD_ARIsALkj54r2BUtRfZQo7he7yfYVaMdtgjfl0_Jy4zvy-jsztlI7oNl5vjecHi0aAo8JEALw_wcB

ha en fin dag!

Jeg skal bli tante, igjen!

Hei folkens! 

 Da er det snart 2 år siden jeg ble tante for føste gang, og det er seriøst det koseligste et tantehjerte kan få haha! Det er så gøy å følge med tantebarnet igjennom alle fasene og se utviklingen! Han er altså bare den søteste! <3 

Her storkoser han seg i onkel sine armer og slapper av! 

 

Siden vi skal bli tante og onkel på nytt gaanske snart, så skal vi overraske min søster med en babyshower, med bare oss nærmeste i familien. Men fy søren det er arbeid med bleiekaka haha! Syntes den ble veldig bra da! 

See på den nydelige gutten daa <3 Det er ikke tvil om at han blir en god storebror altså!

Haha! Dette bilde er så morsomt! Her viser han hva han har lært fra sine onkler! haha neida! (joda) 

 

Ha en fin dag dere!

 

 

 

 

Vinterferie!

Hei folkens!

Da er endelig vinterferien kommet til nord, og denne uka starter med en god og sunn frokost. Jeg elsker knekkebrød med egg, å erstatter helst smør med avokado! Det er sykt godt. Også gulost med eple og litt italiensk salat. 

Et middagstips for rask og veeldig god mat er å lage laks med pasta. Ha i purreløk i panna å fres litt før man tar i laksen. Deretter ha i matfløten og la det småkoke litt. Og til slitt tilsette krydderet dill, det gir en sykt god smak. Og så bland alt sammen og voila, bon apetit! 

Ellers er starten på vinterferien rolig og koselig. Selvfølgelig er det ikke fint vær nå som kjæresten min har ferie, slikt at vi kan finne på noe ute i naturen. Og det er så typisk haha! Men vi koser oss inne å tar livet med ro! Gamer Call of Duty, haha! Jeg har alltid likt zombie mode og har gamet så å si helt siden jeg var liten. 

Her er min andre baby, Tinka! Hun er faktisk min første katt, og hun er snart 11 år. Jeg fikk henne et år før vi fikk Kiara. Jeg husker hun bare var 6 uker gammel da jeg hentet henne, og såå skjønn! De skal jo egentlig være 12 uker gamle før de kan forlate moren. Tinka er en blanding av Norsk skogskatt og Perser! Fineste<3

Ha en fin dag dere!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top