Familie øy?

Hei dere!

I helga tok vi oss en tur til Barkestad, en liten øy utenfor Myre/ Sortland området. Min mamma har vokst opp der, og vurderer å kjøpe ei hytte der. Mine tanter og onkler har hytter der også, så det hadde vært veldig koselig at vi også hadde kjøpt opp ei hytte der. Siden de har en historie og oppvekst fra den plassen er det litt spesielt å være der. Og som datter er det urolig interessant å se hvor mine oldeforeldre og besteforeldre bodde. Mange morsomme historier som har blitt fortalt. Barkestad har kun 1 fastboende på øya nå, så det er ganske “øde”. Men slikt skal det være når det kommer til hytter, mener jeg. Vi må ta båt for å komme oss frem. Så jeg er spent på om mamma blir å kjøpe der! Jeg håper det, siden resten av familien har hytter der. Hadde vært koselig å kunne dra dit i all slags anledninger.

Vi får se om det blir kjøp! Ei lita “familie øy” er jo gøy det. Eneste hytta var ikke i den beste tilstanden, så om det blir kjøp er det selvsagt mye å pusse opp. Jeg glemte å ta flere bilder av øya, men det får bli til neste gang, haha.

🦋 Ha en fin dag!

Ny hobby – Skyting!

Hei dere!

Jeg og min kjæreste har startet en hobby sammen, så vi ble faktisk medlem i Pistolklubb, der vi har fullført sikkerhetskurs og er aktive medlemmer! Jeg syntes det er kjempespennende. Det er alltid gøy å prøve noe nytt, og jeg elsker en ny utfordring. Som jeg nevnte i et annet innlegg, er at jeg har vært rytter i mange år, så å si hele livet mitt. Men jeg så ikke på det som en hobby, det blir mer en livsstil, som jeg savner hver dag!

Jeg har også gått på fotball, håndball, klatring, boksing, ballett, og nå skyting. Det er litt av en forskjellig miks av hobbyer/sport haha! Men jeg syntes det er viktig å teste seg selv med annerledes utfordringer. Og ikke minst så er jeg nyskjerrig og bare må teste meg selv. Vi har gått på pistol skyting noen måneder nå og stortrives.

 

Veldig fornøyd med disse resultatene haha! Her var vi på innebanen, der vi bruker 22 kaliber. Vi kan ikke bruke noe større inne på grunn av veggene ikke tåler det. Men på utebanen så kan vi ha 9mm og større! Jeg prøvde en 9mm på utebanen forrige gang, og det var sykt gøy. Stor forskjell på trykket. Det jeg syntes er litt kult, er at jeg er den eneste som skyter med begge øynene åpne, haha! For å få best mulig resultat, så må man finne sitt dominante øye. Enkelt å finne ut! Ta tommelen opp å sikt på noe på veggen, lukk først høyre øye eller venstre. Hvis tommelen flytter seg vekk fra det du sikter på, så er det ikke det dominate øyet. Jeg har lært meg og ignorere det doble siktet som kommer opp. Klubblederen sa faktisk at min metode er det man bruker i militæret.

  • Har dere prøvd å skyte før?

🦋 Caroline

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top