Et tungt farvel

 

 

Et tungt farvel

Det å ta farvel med sin firbeinte bestevenn er faen ikke lett altså.. I 11 lange, vakre år har vår kjære Kiara vært i familien. Hun har gjort livet mitt så mye lettere, gitt glede å ikke minst så utrolig mye kjærlighet. Hun var smart, rampete å en gledesspreder til oss alle. Det knuser hjertet mitt at hun ikke er her med oss lengre.. Vi hadde utrolige eventyr sammen, gode lange turer. 

Hun var alltid der, holdte oss alltid med selvskap. en aktiv hund, som mange ganger fant på mye rampestreker haha! Veit ikke hvor mange ganger vi kom hjem til opprevet aviser i hele stua. Huset føles så altfor tomt. Jeg har ikke ord til å beskrive hvor stort savnet er. 
Den 26 juli fikk hun hjertesvikt, å vi var med henne helt til slutten. Hun fikk en fin begravelse. selvom det er tungt, så er det viktig å være med dem heilt til sprøyta sittes, syntes jeg. slik at dem kan føle seg tryggere. 

Kiara som valp! <3

Hun er dypt savnet, å høyt elsket! 

 

 

Min første sommerjobb

Hei folkens!

I Juli har jeg faktisk hatt en sommerjobb, for første gang. Det har ikke vært lett å kunne komme seg ut i jobb på grunn av min epilepsi, men denne sommeren har det forandret seg. Jeg ble spurt om å kunne jobbe i sommer på Shell, på grunn at det var mangel på ansatte. Å siden søsteren min jobber der, tenkte vi det kom til å bli gøy å ikke minst trygt å jobbe sammen. Jobblivet har overrasket meg på en positiv måte. Det å bare komme seg ut å sosialisere seg med kollegaer, kunder å ikke minst gjøre noe annet enn det jeg er vandt til! Det å utfordre seg selv er veldig viktig. Noen ganger kan man lett undervurdere seg selv. Ja, jeg er 26 år, å kanskje det er lett for folk flest å si det var på tide med sin første sommerjobb.

 Men kun det var en stor forandring for meg, å ikke minst så kan jeg si at jeg er stolt av meg selv for det! Det har ikke vært lett å komme seg i gjennom skolen engang. Mye fravær etter anfall. Å det samme blir det hvis jeg skulle hatt fast jobb. Jeg merket en del “stress” triggere til anfall bare nå i juli da jeg skulle jobbe. Så jeg måtte forandre timeplanen siden det ble for mye å jobbe hver dag.. Heldigvis er det en forståelsesfull sjef å la det til rette for meg, å det betydde mye for meg. Jeg har enda noen vakter igjen før jeg er ferdig. Så er det tur til Rhodos i begynnelsen av august! Gleder meg veldig. Men samtidig så blir det litt trist å slutte på Shell, haha. Kanskje jeg skal begynne der neste sommer å! 

  • Aldri undervurder dere selv, å stå på! 

Testing av sminke – For oljete/komb hud!

Hei dere!

Jeg har testet ut forskjellige sminke for oljete/kombinert hud, hvilken foundation som sitter best i løped av dagen, som ikke blir cakey, eller som bare ikke holder det dem lover! De jeg har prøvd ut er Fenty Beauty, Dior og Estee Lauder. 

Jeg har slitt med akne og oljete hud, og dermed slitt med å finne den perfekte foundation. 

Pro Filt

Jeg prøvde Fenty Beauty Matte i shade 220! Den er utrolig bra hvis du har veldig oljete hud, men tørker ut huden raskt. I hvertfall på huden min. Kjøpte den her – 

https://fredrikoglouisa.no/produkt/pro-filt-soft-matte-longwear-foundation-32ml/

 

Estee Lauder Double Wear – Stay in place! 

Denne er sinnsykt bra å føles sykt lett ut på huden. Den holder det den lover, å i tillegg beskytter den huden fra sola. Det er jo herlig, å ikke minst viktig! Den inneholder SPF 10. Jeg reagerer ofte på vanlig solfaktor der jeg får utbrudd av kviser. Men ikke med SPF som er i denne. Et stort pluss! – Meeen, de kommer uten pumpe, så det må kjøpes i tillegg. Jeg kjøpte den i 2N1 Desert Beige. Den var litt for lys for meg, så bomma litt på shaden..  Kjøpte den her – 

https://www.blivakker.no/product/3105025?utm_source=awin&utm_medium=affiliate&utm_campaign=css&awc=19717_1658268464_ce0bc4aa5a851886cd6fd6b337aaebf4

 

Sist men ikke minst, favoritten! Dior Forever Matte! 

Dior Forever No-Transfer 24h Wear Matte Foundation 30 ml

Denne er bare helt utrolig. Lett å påføre huden, både med og uten børste. Ser naturlig ut på huden, samtidig med veeldig god dekkevne. Den har SPF 20! Den sitter godt hele dagen og jeg ble ikke oljete heller. Så denne vant hjertet mitt haha! Jeg kjøpte den i shade 3N. Her kjøpte jeg den – https://fredrikoglouisa.no/produkt/dior-forever-no-transfer-24h-wear-matte-foundation-30ml/?attribute_pa_farge=2n-neutral&gclid=CjwKCAjwrNmWBhA4EiwAHbjEQPPOXskC2rq6lrCucniQlsQlwpJMIqevYm-tplPlGG4mq940PQVDnhoC1S0QAvD_BwE

Håper dette hjalp! 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top